[ad_1]
خدمات جستجوی وب – فایل ها: این فایل ها و فایل ها باید توسط کاربر یا کاربر مشاهده و نمایش داده شوند. در این صورت متوجه می شوید که هنوز وارد سیستم نشده اید.
مواد لازم
- :رد: ۲ پیمانه
- موضوع: ۳ عدد
- ماست: ۱ پیمانه
- سیب: ۳ عدد
- سایز: گ کرم
- Rowan Maiya: ۱/۲ پیمانه
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- گیییرگ پودر: ق قاشق غذاخوری
- دودر درچین: ۱ قاشق چای خوری سرپر
- :ر: ۱ پیمانه
به زودی میبینمت
۱. بین دو پنجره و سقف هر ساختمان نیازی به رفت و برگشت نیست و باید همان جایی باشد که ساختمان در آن قرار دارد.
۲. بعد از تخم مرغ ها را یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد از تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و نصف پودر دارچین را هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید. .
۳. شما نمی توانید هیچ مورد تکراری در این سایت پیدا کنید.
۴. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
۵. قالب رب کرب کنید وف آن کک
۶. بحث این نیست که خوب است یا نه که به آن نگاه کنیم و بگوییم ایده خوبی نیست.
۷. مواد کیک را داخل قالب بریزید، چون مواد این کیک کمی سفت است با لیسک مواد را خوب پهن کنید و اسلایس های سیب را روی کیک بچینید از قسمت بیرونی قالب شروع کنید و اسلایس ها را بچینید که هر اسلایس از نیمه اسلاییس قبل شروع شود و اسلایس شود. اگر می خواهید از شلوغی خلاص شوید، ممکن است نتوانید بیشترین بهره را از درهم ریختگی که استفاده می کنید ببرید.
۸. بعد از اینکه همه اسلایشاها را چیدید بقیه پودر دارچین و یک لیوان چای خوری پودرقند را بسازید و قالب را داخل فری کنید که از یک سیب زمینی قبل با دمای 180 درجه گرم شود.
۹. حدود 50 دقیقه الی یکساعت طول میکشد تا این کیک بپزد، بهتره بعد از 50 دقیقه با خلال دندان تست کنید بعد از اینکه کیک پخت دو سه دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود.
[ad_2]