[ad_1]
مجله افق : سال ها پیش درست در اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو نوعی پاستا پنه با سس مخصوص درست می کرد و طعم لذیذ این غذا باعث شد این پاستا به نام این سرآشپز ثبت نام کند. و غذای معروف و خوشمزه شود. در دنیا بسازید. قبل از اینکه با طرز تهیه پاستا جوجه شلغم در سس آلفردو آشنا شوید، بهتر است بدانید شلغم نوعی پاستا به شکل لوله است که به روش های مختلف پخته می شود.
اما شاید معروف ترین طعمی که همه ما با تراشکاری آشنا هستیم، سس مخصوص آلفردو باشد. فست فود خوشمزه که نوعی سالاد ماکارونی با بافت خامه ای است و با مرغ یا سبزیجات مختلف قابل تهیه است. در این مطلب طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو در سس آلفردو را خواهید خواند.
نکاتی در مورد طرز تهیه
1. برای آبدارتر و خوشمزه تر شدن سالاد می توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.
2. سیر روی طعم ماکارونی پنه تاثیر زیادی دارد اما اگر بوی سیر را دوست ندارید می توانید به جای آن از کمی پودر پیاز استفاده کنید.
به جای شیر معمولی می توان از شیر بادام استفاده کرد.
4. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید می توانید از جعفری خشک استفاده کنید.
5. برای خوش طعم شدن ماکارونی شلغم می توانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.
6. افزودن مقداری مارچوبه به سس، سالاد را خوشمزه تر می کند.
7. برای خوش طعم شدن پاستا پنه می توانید سبزیجاتی مانند قارچ، بروکلی، گوجه فرنگی گیلاسی، زیتون و نخود فرنگی را نیز به غذا اضافه کنید.
8. به جای پنیر پارمزان می توان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کرد.
9. پاستا شلغم را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید تا سس پاستا و پنیر غلیظ شود.
زمان تخمینی پخت: 15 دقیقه آماده سازی / 20 دقیقه پخت
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- آرد: 3 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 دندان خرد شده
- شیر: 2 لیوان
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: یک قاشق چایخوری نصب کنید
- پنیر پارمزان خرد شده: نصف فنجان دسته فرانسوی
- نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای پاستا پنه مرغ آلفردو
- سینه مرغ مربعی خرد شده: یک پوند
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
- پاستا پنه پخته شده: 450 گرم
- جعفری تازه: 1/4 فنجان با دسته فرانسوی
- پنیر پارمزان: 1/4 فنجان دسته فرانسوی
چگونه بسازیم
مرحله اول: تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس کره را اضافه کنید و تکه های مرغ را داخل تابه بریزید. کمی آویشن، ریحان، نمک و فلفل را با مرغ اضافه کنید و حدود 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم و پخته شود. سپس مرغ ها را بیرون بیاورید و در ظرفی جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: برای تهیه سس آلفردو در همان تابه کمی کره بریزید و سیر خرد شده را اضافه کنید. سیر را چند دقیقه تفت دهید و نیمی از آرد را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط شود سپس بقیه آرد را اضافه کنید. حالا شیر را کم کم به آردها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. کمی آویشن، ریحان، نمک و فلفل به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله SUM: وقتی سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا پنیر کاملا با سس ترکیب شود. حالا سس آماده شده را روی پاستا پنه بریزید و مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید در این مرحله مقداری قارچ، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته نیز به پاستا اضافه کنید. در آخر پنیر پارمزان رنده شده و مقداری جعفری را روی پاستا بریزید و خوب مخلوط کنید و از طعم لذیذ این غذا لذت ببرید.
[ad_2]