Blog Posts

[ad_1] مجله دیجی کالا – میریام ابراهیمی: زرشک پلو با مرغ نقش مهمی در فرهنگ آشپزی ایرانیان دارد. غذایی پرطرفدار که امضای هر سرآشپز ایرانی و بهترین الگو برای شناخت زعفران و زرشک و برنج ایرانی برای تمام دنیاست. در این قسمت می خواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه را به شما آموزش دهیم. از سینه، فیله یا ران مرغ برای تهیه مرغ برای زرشک پلو به دلخواه می توان استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار

[ad_1] خدمات جستجوی وب – فایل ها: این فایل ها و فایل ها باید توسط کاربر یا کاربر مشاهده و نمایش داده شوند. در این صورت متوجه می شوید که هنوز وارد سیستم نشده اید. مواد لازم :رد: ۲ پیمانه موضوع: ۳ عدد ماست: ۱ پیمانه سیب: ۳ عدد سایز: گ کرم Rowan Maiya: ۱/۲ پیمانه وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری گیییرگ پودر: ق قاشق غذاخوری دودر درچین: ۱ قاشق چای خوری سرپر :ر: ۱ پیمانه به زودی میبینمت ۱. بین

محتوای دلخواه شما در اینجا

تماس با ما